flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення!

23 жовтня 2020, 15:55

                              Співробітники територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області преходять на посилений варіант несення служби

 

      Це пов"язано з виборчим процесом та виборами. що відбудуться уже цієї неділі. Відтак, з 24-го жовтня судові охоронці Закарпаття переходять на посилений варіант несення служби.

       Зокрема, посилення передбачає:

         - підвищену готовність до негайного реагування на нештатні ситуації;

         - посилений контроль щодо забезпечення та підтримання громадського порядку в судах;

         - за окремим наказом,  готовність резервів до переміщення, у визначений район (місце) виконання завдань, тощо.

        Встановлений особливий режим роботи суддів та працівників суду в  Закарпатському окружному адміністративному суді, на період проведення чргових виборів й до завершення виборчого процесу, вплинув й на організацію роботи територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області.

     Співробітники територіального управління й надалі здійснюватимуть пропускний режим та стежитимуть за дотримання громадського порядку в судах. Особливу увагу акцентуватимуть на забезпеченні безпеки учасників судового процесу під час проведення судових засідань. За потреби, шляхом залучення додаткових  сил та засобів.

        Попередньо, визначено тривалість посиленого варіанту несення служби до 27-го жовтня. Але,  у разі потерби, у судах, де розглядатимуть справи по виборчому процесу, він буде  продовжений.

          Звертаючись до всіх, хто приходить до суду, судові охоронці просять із розумінням поставитися до введних додаткових карантинних обмежень, дотримуватися закону та пам"ятати про взаємоввічливість!