flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Будівлю Свалявського районного суду взято під охорону!

18 вересня 2020, 09:50

Свалявський районний суд тепер охоронятимуть співробітники територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області.

Від сьогодні вони дбатимуть про те, аби у Свалявському районному суді Закарпатської області було безпечно.

З цією подією причетних вітали керівник територіального управління Роман Мушак, начальник Територіального управління ДСА України в Закарпатській області Олександр Кошинський та голова суду Наталія Жиганська.

Роман Миколайович зазначив, що співробітники, які відтепер тут служитимуть пройшли професійну підготовку й точно знають, що роблять. Він запевнив присутніх, що свій обов’язок вони виконуватимуть гідно. Голові суду Роман Миколайович вручив пам’ятний знак Служби.

У свою чергу, Олександр Кошинський привітав усіх з цією подією та додав: «Вам сьогодні пощастило, тепер ваша безпека у надійних руках».

Голова суду Наталія Жиганська звернулася до своїх підопічних з проханням допомагати одне одному, підтримувати та тісно взаємодіяти. Співробітників територіального управління вона запевнила в абсолютній підтримці та побажала їм успіхів на службі.

Це дев»ятий суд на Закарпатті, що знаходиться під охороною територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області.